We staan in de railspecial van het magazine GWW!

Grond Weg Waterbouw bracht onlangs een nieuwe uitgave uit van hun magazine. Deze keer focusten ze op rail, een onderwerp waar JACOPS niet mocht ontbreken. Benieuwd naar het artikel? Je leest het hier! 

Geslaagd project tussen PTI Kortrijk en JACOPS

De jeugd is de toekomst. We investeren dan ook graag in aankomende JACOPAINS. Zo organiseren we regelmatig infomomenten voor de nieuwe generatie, werken we samen met scholen, ontvangen we jaarlijks stagiairs en jobstudenten en maken we zelfs deel uit van verschillende eindwerken. Dat van Jisse Degrande, een leerling Elektrotechniek uit PTI Kortrijk, is er één van. Gedurende 2 weken vervoegde hij vorig schooljaar ons Infra-team om te werken aan zijn geïntegreerde proef.

Sluis Menen volledig up-to-date dankzij JACOPS

Vakmanschap is één van onze kernwaarden. We zijn trots op het werk dat we verrichten, de kwaliteit die we leveren en het behaalde resultaat. Om dat te benadrukken, zetten we maar al te graag onze projecten in de kijker. Zoals de sluis in Menen, een recent project in opdracht van De Vlaamse Waterweg waar een knap staaltje teamwerk aan te pas kwam.

Fiber Job Day - 4 mei 2022

Fibernaut iets voor jou? 

 

Van de installatie tot het onderhoud en de reparatie van glasvezel: kom naar de Fiber Job Day op woensdag 4 mei 2022 en ontdek er wat fiberjobs jou te bieden hebben!

Werken aan het glasvezelnetwerk – het fibernetwerk – is werken aan de toekomst van België. De glasvezel zorgt voor supersnel internet, een stabiele verbinding en een nog scherper beeld op al je schermen.

Nieuw systeem om bezoekers van Stad Gent vlotter naar vrije parking te leiden

De stad Gent zal tegen midden 2022 een nieuw dynamisch verkeersgeleidingssysteem implementeren. Het systeem zal bezoekers in real time informeren over de actuele parkeersituatie, de bezettingsgraad van de verschillende parkings, ernstige verkeersstoringen en nog veel meer. Voor de uitvoering van het project wordt beroep gedaan op een consortium onder leiding van Jacops, een onderneming gespecialiseerd in de installatie van intelligente verkeersinfrastructuur. Het consortium bestaat naast Jacops uit Be-Mobile, koploper in slimme verkeersoplossingen, en Q-lite, Belgisch fabrikant van LED-schermen.

Wij mochten voor energie zorgen voor hartje Kortrijk!

Fluvius vernieuwt schakelpost Schouwburgplein

 

Veilig werken aan een zeer complexe opdracht onder grote tijdsdruk. Zo kun je de totaalvernieuwing omschrijven van de oude elektrische schakelpost in de ondergrondse parking van het Schouwburgplein in hartje Kortrijk. Op 13 oktober 2020 startte Fluvius de werken en een tijdje terug werd de gloednieuwe, op afstand aanstuurbare, cabine in gebruik genomen.

Eerste nieuwe seinbruggen van Oosterweel geplaatst - Projectleider Thomas aan het woord.

In de nacht van 17 op 18 november 2020 werden de eerste nieuwe seinbruggen van Oosterweel geplaatst. De seinbruggen vormen een onderdeel van de technische installaties die bij de inrichting van snelwegen en tunnels komen kijken.

Heb je ons artikel al gelezen in het Grond/weg/Waterbouw magazine?

Wij zijn op zoek naar projectmanagers om de groei in spoorprojecten te ondersteunen!