Wie zijn we

Geschiedenis

JACOPS is een dynamische en familiale onderneming met meer dan 50 jaar ervaring binnen het domein van infrastructuurtechnieken.

 

Onze geschiedenis kreeg vorm door de snelle ontwikkeling op het gebied van telecom, rail en infra. Zij hebben JACOPS gemaakt tot een gespecialiseerde, solide en waardevolle speler in de markt. Investeren in kennis en kunde, met het oog op morgen, is en blijft een belangrijk aandachtspunt van JACOPS.

​​​​​​​Missie & waarden

Elke dag ontwerpt JACOPS geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en innovatieve projecten. Dit in overeenstemming met de langetermijndoelstellingen van onze klanten.

 

Al onze divisies spelen een leidende rol op het gebied van innovatie en duurzaamheid. De in-house engineeringafdeling geeft JACOPS ruime knowhow om autonoom grote projecten te realiseren. Ons werkterrein is breed en gevarieerd, wij onderscheiden ons door projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad en weten zo topkwaliteit te garanderen. Wederzijds respect, aanspreekbaarheid en onderling overleg vormen de fundamenten van ons succes.

 

JACOPS investeert in de meest geavanceerde apparatuur, maar gelooft vooral in de waarde van zijn werknemers. Verschillende opleidingstrajecten stimuleren de professionele ontwikkeling van al onze medewerkers en maakt JACOPS tot een gegeerd kennis- en uitvoerend bedrijf.

​​​​​​​Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu

Voor al onze werkzaamheden zijn veiligheid, milieu, gezondheid en kwaliteit een  punt van aandacht overeenkomstig een doorgedreven ISO-certificering en een VCA** attestering die ervoor zorgt dat de veiligheidspolicy zowel TOP DOWN als BOTTOM UP wordt gestuurd.

 

Daarnaast zet JACOPS zich maximaal in op duurzaamheid. Zo willen we dankzij concrete acties onze CO2-uitstoot  verminderen. Dit realiseren we aan de hand van de CO2-prestatieladder

 

JACOPS bezit de volgende certificaten en erkenningen:

  • Kwaliteitsmanagementsystemen en -eisen: ISO 9001-2015, VCA, ISO 14001
  • Duurzaam ondernemen: ECOVADIS
JACOPS ACADEMY: Bron van Kennis

JACOPS houdt graag een vinger aan de pols. Als technologisch bedrijf vinden wij het zinvol om te investeren in onze medewerkers door een rijkelijk aanbod van op maat gesneden opleidingen. Ben je een starter of heb je al enkele jaren ervaring, bij JACOPS krijg je de mogelijkheid om vaardigheden extra aan te scherpen. De daartoe opgerichte JACOPS ACADEMY bezit een uiteenlopend gamma aan trainingen, afgestemd op de competenties en interesses van onze medewerkers. Zo blijven wij samen groeien in het voordeel van iedereen.

 

Voor technische en niet-technische opleidingen werkt JACOPS nauw samen met zijn partners.

 

Behoudens een rijke waaier aan opleidingsmogelijkheden, delen onze medewerkers ook hun ervaring door interne opleidingen en professionele bijstand op de werf.

 

Knowledge exchange is bij JACOPS van grote waarde. Delen is weten. Wat goed is voor de medewerker, is goed voor de organisatie en al helemaal voor de toekomst. Zo creëren wij de mogelijkheid voor jobrotatie en interne mobiliteit. Werken bij JACOPS blijft boeiend.